Miten voin parantaa pokerin taitojani?

Artist

careless168

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  N/A

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  September 4, 2023

 • Total Views

  2 Views

Report Employer

About Us

Joten jos etsit helpointa pokerin peliä oppia, harkitse seuraavaa. Ei, internet ei käännä kaikkia pokerin ammattilaisiksi yön yli. Se vaatii kärsivällisyyttä, taitoa ja ymmärrystä siitä, milloin panostaa / soittaa, taittaa tai nostaa uudelleen. Online poker online Basics: Online Poker -pelien perusasiat. Uskon, että nämä vinkit ovat yleisiä useimmille kokeneille pelaajille, mutta he auttoivat minua, joten on parasta jakaa ne.

Se on tämä vastaus, se voi tuntua lyhyeltä, mutta mielestäni sillä on suuri potentiaali hyötyä sinulle. Jos he eivät aio soittaa sinulle arvoalueella mitä he limed, todennäköisyydet ovat, sinulla on top pari tai suoraviiva tai suoraviiva, ja todennäköisyydet sinun täytyy taittaa. Tarkista - Vedonlyönti, joka osoittaa kiinnostusta sokeisiin, ilman bluffia. TP: Käännä kääntymään KP: Kicker Potin kanssa Vedonlyöntikierrokset eroavat vedonlyöntikierroksista stud-pokerissa, koska stud-pokerissa kaikki pelaajat toimivat samassa vedonlyöntikierroksessa, mutta hold'emissa pelaajat toimivat eri vedonlyöntikierroksissa.

SB: Pieni sokea SJ: Suuri sokea MP: Pääasiallinen pot. Ensimmäisen panostuskierroksen jälkeen floppi tulee ulos ja potin pelaajat voivat toimia sen suhteen. Texasin hold'emissa on seitsemän vedonlyöntikierrosta: BB: Button. Floppi koostuu viidestä kortista, jotka ovat kasvotusten. Flopin jälkeen alkaa vedonlyöntikierros Näissä tilanteissa vastustaja voi nostaa sinut kaikki, tai he voivat nostaa sinut 1: 1.

Tilanteesta riippumatta korotus ei ole bluffia, sillä se kertoo toiselle kaverille, että sinun on kiinnitettävä huomiota sinuun, koska saatat nostaa hänet. Call shove - Kun kyseessä on painiketta, paina voi joskus tuntua puhelun nostamisesta. Ja vaikka on helppo löytää "korkealaatuisia" pöytiä verkossa, tietää, että pelaaja ei tuhlaa aikaa pelaamalla väärää peliä lopulta määrittää, onko pelisi hyvä. Saattaa kestää pari vuotta pelata peliä (tai kolme), mutta voitosta ja oppimisesta saadut hyödyt ovat avain tielle voittoon.

Siinä on myös paljon liikkuvia osia, joista merkittävin on se, että kun joku "panostaa" vastustajalle (tai "läpäisee" toisen pelaajan panoksen jälkeen) se on perussääntöjen rikkominen. Kun pelaat rahaa, pinoasi on edustettava rahaa, jota sinulla todella on pöydässä. Olet melkein aina jäljessä täältä, joten tarkistamisesta tulee tapa. Jos laitat sirun koon oikealle hyvän käden yläpuolelle, paras, mitä voit toivoa, on suora gutshot.

Tämä tapahtuu uudelleen ja uudelleen. 5) Sinun tulisi pystyä nostamaan suurilla käsillä ja / tai pienillä käsillä. 3) Et pelkää nostaa heikkoja käsiä tehdä lauta "ystävällisempi" (jos sovellettavissa). 4) Sinun pitäisi pystyä soittamaan (riippuen tilanteesta). Vastustajasi oppivat tarkistamaan huonoja käsiäsi, tai he eivät. 2) Et välttämättä bluffaisi aina heikoilla käsillä, haluat ehkä olla konservatiivisempi riippuen potin tyypistä ja muiden pelaajien tyypistä.